Faʻateleina Manaʻoga mo oloa tumama ona o le faʻamaʻi COVID-19 e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi o oloa tumama i le va o le 2020 ma le 2028: TMR

- O le faʻateleina o le taumafaina o oloa faʻapipiʻiina ma le faʻateleina o le faʻalauiloaina e uiga i le tumama e mafai ona faʻateleina avanoa tuputupu aʻe mo le maketi afifiina tumama.
- O loʻo faʻamoemoeina le faʻalauteleina o le maketi o le tumama a le lalolagi i le CAGR o le 4 pasene i le vaitaimi o iloiloga o le 2020-2028
O le manaoga mo oloa tumama ua matua faateleina i le tele o tausaga. O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo taʻavale faleuila, gaugau gaugau, solosolo, lola umukuka, napekini, lavalava taʻavale, ma isi e mafai ona faʻateleina avanoa tuputupu aʻe mo le maketi afifiina tumama i le vaitaimi o iloiloga o le 2020-2028. O le faʻatupulaia o le taulaga i le lalolagi atoa o se faʻailoga lelei foi o le tuputupu aʻe mo le maketi afifiina o le tumama.
O le afifiina o le tumama o se ituaiga afifi e faʻaaogaina e puipuia ai oloa eseese. O nei vaifofo afifi e faatelevaveina tulaga tumama. O le fa'atupula'ia o atugaluga e uiga i le tumama e ono fa'ateleina ai le fa'atupulaia o fa'amoemoega o le maketi afifiina tumama i se tulaga tele.


Taimi meli: Me-27-2021