E te iloa le talaʻaga o le atinaʻeina o solo taʻele?

Matou te talitonu o le toʻatele o tagata e le masani i solosolo tumama, ae e te malamalama lelei i ai?

O le mea muamua na matou faʻafesoʻotaʻi i ai, e leʻo ni tapuni faʻatau, ae o se mea e taʻua o le fusipaʻu maʻitaga. O le fusipa'u o le ma'i masina o se fasi ie ma se fusipa'u vaapiapi umi. E tu'u e tama'ita'i ni mea e mitiia e pei o le fulufulu mamoe ma le pepa ta'ei i luga o le fasi ie.

I le gasologa o taimi, na matou faʻafesoʻotaʻi ma solosolo tumama, lea na faia se vaega puipuia i le taimi o le maʻi masina o teine.

 

O lea,e fa'afefea ona puipuia solo ie taele?

1. Mea
O se ituaiga polymer mole mole maualuga i totonu o ie sanitary, o lona aoga o le puipuia lea o le tafe mai o le toto maʻitaga, ma o le taimi lava e maua ai le toto maʻitaga, o le a vave ona mitiia.
2. Fuafuaga
Ua mamanuina le solotaele ina ia fetaui ma le laina o le tino o le tagata e puipuia ai le tafe mai o le toto maʻitaga mai le va. Ae maise pe a moe.

Faatasi ai ma le suiga faifaipea o manaoga o tagata, o ofuvae maʻitaga o loʻo faʻaalia malie i le vaʻai a tagata.Se'i tatou maua se malamalamaga loloto i ofuvae ma'i masina.

1. Fuafuaga
O le ofuvae ma'i masina e foliga o se ofuvae, ma o loʻo i ai ni puipui e tolu itu i itu uma e lua o le vaega faʻafefe o le ofuvae maʻitaga; e mafai ona fetuutuunai e tusa ai ma le maualuga o le toto i le taimi o le maʻitaga, ina ia mafai e tamaitai ona faʻaoga sili atu le saogalemu i le taimi o le maʻitaga, ma e leai se lamatiaga o le leakage itu.
2. Fauga
E masani lava e aofia ai luga o le laulau, mea faʻafefeteina, absorber, anti-leakage ata pito i lalo ma elastic faʻataʻamilosaga, lea e iu lava ina tuʻufaʻatasia e le vevela faʻafefe.
E masani ona fa'aogaina e le mea e fa'afefe ai le pulupulu ma le SAP.


Taimi meli: Mati-15-2022