Fautuaga mo le utaina atili oa tatou oloa i totonu o se pusa uta

O le tele o oloa, e pei o napekini mama, napekini matutua, napekini ofuvae matutua, lalo o le pa'u ma le pa'u pepe, malaga i totonu o koneteina o toniga lapoa ma foliga.Filifilia o se atigipusa talafeagai, toe iloilo lona tulaga ma faʻamautinoa le faʻatauga o nisi ia o fautuaga mo le saogalemu o le laʻuina atu o oloa i le mea e alu i ai.

Fa'ai'uga e fa'atatau i le utaina o se atigipusa e mafai ona vaevaeina i ni laasaga se lua:

Muamua, le ituaiga o atigipusa e manaʻomia. E masani lava, o le tele oi latou e 20FCL ma 40HQ mo lau filifiliga sili.

Lona lua, pe fa'afefea ona utaina le oloa lava ia.

 

Laasaga muamua: filifili i le ituaiga pusa

O lenei fa'ai'uga e fa'alagolago i uiga o le oloa e lafo, e ono ituaiga o koneteina:

  • Pusa mo faamoemoega lautele: “o mea ia e sili ona taatele, ma o mea ia e masani ai le toatele o tagata.O pusa ta'itasi ua tapuni atoa ma e iai faitoto'a lautele lautele i le tasi pito mo le avanoa.E mafai ona uta uma mea vai ma mea malo i totonu o koneteina nei.”
  • Koneteina pusaaisa: ua mamanuina e ave ai oloa e manaomia ai le pusaaisa.
  • Fa'amago pusa tetele: "O nei mea ua fausia faapitoa mo le felauaiga o pauta mamago ma mea faʻapitoa."
  • Tatala pusa pito i luga/tatala: o nei mea e mafai ona tatala i luga poʻo luga o itu mo le faʻatauina o uta mamafa pe le masani ai.
  • Pusa uta vai: o nei mea lelei mo le tele o vai (uaina, suauʻu, vailaʻau, ma isi)
  • Koneteina tautau: e fa'aaogaina mo le la'uina o ofu i luga o tautau.

Laasaga lona lua: faʻafefea ona utaina le koneteina

O le taimi lava e faia ai se fa'ai'uga i le ituaiga container o le a fa'aaogaina, oi matou o se fa'atau oloa e tatau ona fa'atautaia le galuega o le utaina o oloa, o le a vaevaeina i ni laasaga se tolu.

O le laasaga muamua o le siakiina o le koneteina aʻo leʻi amataina le utaina.Na fai mai le matou pule faʻapitoa e tatau ona matou "suʻesuʻeina le tulaga faaletino o le pusa e pei lava o loʻo e faʻatauina: Ua toe faʻaleleia?Afai o lea, pe toe faʻafoʻisia e le lelei o le toe faʻaleleia le malosi muamua ma le faʻamaonia o le tau?"“siaki pe leai ni pu i totonu o le atigipusa: e tatau i se tasi ona sau i totonu o le atigipusa, tapuni faitotoa ma ia mautinoa e leai se moli e ulu mai.” E faamanatu mai foi ia i matou e siaki e leai ni pepa po o ni igoa o totoe i luga o le pusa mai uta muamua. ina ia ‘alofia ai le fememeai.

O le laasaga lona lua o le utaina o le koneteina.O iinei o le muai fuafuaina atonu o le pito sili lea ona talafeagai: "E taua le muai fuafuaina o le teuina o uta i totonu o le pusa.O le mamafa e tatau ona faʻasalalau tutusa i luga o le umi atoa ma le lautele o le fola o le koneteina."O i matou o se tagata fa'atau oloa e nafa ma le utaina oa latou oloa i totonu o koneteina fela'ua'i. O vaega fa'aoso, pito po'o tulimanu o oloa e le tatau ona tu'u i ni oloa vaivai e pei o taga po'o atigipusa;e le tatau ona tu'u mea manogi manogi ma mea manogi.

O le isi itu taua e fa'atatau i avanoa gaogao: afai e iai se avanoa avanoa i totonu o le atigipusa, o nisi oloa e ono fealua'i i le taimi o le malaga ma fa'aleagaina ai isi.Matou te faʻatumu pe faʻamautu, pe faʻaaoga le dunnage, poloka i fafo.Aua ne'i tu'ua ni avanoa gaogao po'o ni afifi matala i luga.

O le laasaga lona tolu o le siakiina o le koneteina pe a uma ona utaina.

Mulimuli ane, o le a matou siaki pe ua fa'amaufa'ailoga au o le faitoto'a ma - i le tulaga o koneteina pito i luga matala - o vaega o lo'o i luga ua uma ona nonoa lelei.

 

Talu ai nei na matou suʻesuʻeina ai auala fou e uta atili ai le qty i le 1 * 20FCL / 40HQ,

fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai pe a e fiafia.

 

TIANJIN JIEYA O MEA FAI TAMAITAI CO.,LTDD

2022.08.23


Taimi meli: Aukuso-23-2022