FA'AMATALAGA FAAALOALO: O fa'asoa pulupulu o le lalolagi e fa'anatinati! O solosolo tumama, napekini, solo pepa ua alu uma i luga

Skaha, Pule Sili o Suzano SA, o le lalolagi sili ona gaosia pulupulu, @6th May, fai mai ua faasolosolo malie lava le faaitiitia o oloa pulp, ma le sapalai faʻalavelave e ono tupu i le lumanaʻi, pe oʻo atu ai i le maualuga o tau mo mea taua e pei o pepa solo ma tumama. solo ma napekini.

Talu mai le amataga o lenei tausaga, ua tele leo ua fa’aalia i le si’itia o tau o oloa pepa. E fa'afefea le fa'atinoga o maketi? I le masina o Aperila, na fai mai ai le tele o kamupani pepa oloa i totonu o le atunuu, ona o mea taua e pei o tau o meafaitino ma tau o felauaiga, o nisi ituaiga pepa na siitia i le 300 i le 500 yuan i le tone. Ua siitia foi le tau o pepa faleuila ma solovae, lea e masani ona faaaoga i olaga o tagata, mai le 10% i le 15%.

E ui ina ua fa'atupuina e kamupani oloa pepa le "siitia o tau", mai lipoti tau tupe na fa'ailoa mai e kamupani fa'atatau, o le fesuisuia'i o tau o mea mata'utia ua fa'amalosia ai le fa'atinoga o kamupani fa'atatau.

Ua lapata'i mai le fai pulupulu pito sili ona tele i le lalolagi: E LE lava fa'asoa

Suzano SA, o le ofisa autu i Pasila, o le gaosiga sili ona tele i le lalolagi. Fai mai lona Ofisa Sili o Pulega Skaha i se faatalanoaga ma le aufaasālalau i le 6th o Rusia o se punavai taua o fafie i Europa. Ona o le faʻateleina o feeseeseaiga i le va o Rusia ma Iukureini, o fafie i le va o Rusia ma Europa Fefaʻatauaʻiga ua matua poloka.
Ole gafatia ole gaosiga ole gaosiga o pulupulu Europa, aemaise lava i Scandinavia (Tenimaka, Nouei, Suetena), o le a taofia. “Ua faasolosolo malie lava ona faaitiitia le paoa ma agai atu i le faaletonu o sapalai. (Faʻalavelave) e ono tupu, ”o le tala lea a Skaha.

E oʻo lava i le taimi aʻo leʻi oʻo mai le feteenaiga a Rusia-Iukureini, o le maketi pulp mata ua leva ona fufusi. O le fa'afitauli o le le lava o atigipusa e fa'apitoa lava i Pasila, lea o lo'o fa'atali ai le tele o suka, soya ma kofe e fa'atau atu i fafo, ma mafua ai ona fa'aauau pea le si'itia o tau o uta.

Ina ua maeʻa le osofaʻiga a Rusia-Ukrainian, na faʻateleina le tau o meaʻai ma le malosi, lea e le gata na faʻateleina ai le tau o felauaiga o le pulupulu Pasila, ae na faʻapipiʻiina foi le gafatia o felauaiga o pulupulu e ala i meaʻai. O le a siitia le tau o napekini mama, napekini ma pepa faleuila, ma mafua ai se taia fou i tagata faatau.

O loʻo faʻateleina le manaʻoga mo le pulupulu i Amerika Latina, ae o tagata gaosi oloa i le itulagi ua leai se avanoa e ave ai ni oka fou ma o loʻo faʻagaoioia fale gaosi oloa i le malosi atoatoa. Fai mai Skaha o le manaoga mo pulupulu ua leva ona sili atu nai lo le gafatia o le kamupani.

Saunoa atili Skaha e fa’apea, o oloa tumama o mea ia e mana’omia mo le olaga, ma e tusa lava pe si’itia le tau, e le afaina ai le manaoga o le maketi.


Taimi meli: Me-11-2022