Lafoa'i lafoa'i mo maketi a tagata matutua

Alamanuia Tulaga
O le maketi o oloa e le mafai ona faʻaaogaina na sili atu i le USD 10.5 piliona i le 2020 ma ua fuafua e tupu i luga atu o le 7.5% CAGR i le va o le 2021 ma le 2027. O le faʻateleina o le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi e pei o le kanesa o le manava, faʻamaʻi fatugaʻo, faʻamaʻi urological ma le endocrine o loʻo faʻaosoina ai le manaʻoga mo oloa faʻamaʻi faʻaaogaina. . O le fa'atupula'ia o fa'amatalaga e fa'atatau i oloa tau tausiga fa'aletonu o lo'o fa'aopoopoina ai le aofa'i o tagata o lo'o fa'aogaina mea e fa'aaogaina mo le fa'agata fa'atosina. O le siʻitia o le faitau aofaʻi o tagata matutua ma le maualuga o le faʻamaʻi o nisi o mea taua e mafua ai le tuputupu aʻe o maketi. E le gata i lea, o le alualu i luma faatekinolosi talu ai nei ma le atinaʻeina o oloa fou o loʻo faʻateleina ai le faʻalauteleina o maketi.

Disposable Incontinence Products Maketi

O oloa fa'amama fa'ate'aina e fa'aaogaina tele i totonu ole falema'i ma o nisi o tulaga o oloa e fesoasoani ile latou fa'aoga lelei. O mea uma o le Vasega I (fa'ama'i fa'ama'i i fafo ma masini fa'apipi'i fa'ama'i fafo) ma le vasega II (fa'amama fa'anofo i totonu, ma fa'amama fa'alavelave) e tuusaunoa mai le faamaoniga a le FDA. Vasega III masini e mana'omia le Fa'atagaga Mu'ai Maketi ma mana'omia su'esu'ega falema'i e fa'aalia ai se fa'amautinoaga talafeagai o le lelei ma le saogalemu. E le gata i lea, o le Center for Medicare and Medicaid Services (CMS) na faʻatūina foʻi Taʻiala mo Suʻesuʻega Tausiga Tumau mo le Catheter ma le Incontinence.

O le faʻamaʻi o le SARS-CoV-2 faʻamaʻi i le lalolagi atoa o se popolega faʻalesoifua maloloina e leʻi tupu muamua ma e iai sina aafiaga lelei i le maketi o oloa faʻatau. E tusa ai ma le National Center for Biotechnology Information (NCBI), o le aʻafiaga o le SARS-CoV-2 e fesoʻotaʻi ma le faʻateleina o taimi ole urinary e mafua ai le faʻatupulaia o le faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ona o le faʻamaʻi faʻaauau, o le tele o fafine e maua i le urinary incontinence e maua i luga o faʻamaoniga na lipotia i se faʻatalanoaga faʻapitoa ma pulea lelei. Ua fesoasoani foi lea i le si'itia o le manaoga mo oloa e le mafai ona taofiofi. E le gata i lea, o le faʻateleina o numera o falemaʻi i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19 ua saofagā foi i le faʻateleina o le manaʻoga mo oloa faʻatau faʻatau.

Tu'u'esea Incontinence Products Ripoti Lipoti Maketi
Lipoti Lipoti Fa'amatalaga
Tausaga Faavae: 2020
Tele Maketi i le 2020: USD 10,493.3 Miliona
Vaitaimi o Va'aiga: 2021 i le 2027
Vaitaimi Va'aiga 2021 i le 2027 CAGR: 7.5%
2027 Fuafuaga Tau: USD 17,601.4 Miliona
Fa'amatalaga Fa'asolopito mo: 2016 i le 2020
Numera o Itulau: 819
Laupapa, Siata & Ata: 1,697
Vaega e aofia ai: Oloa, Fa'aoga, Ituaiga Incontinence, Fa'ama'i, Mea, Itupa, Tausaga, Fa'asoa Fa'asoa, Fa'ai'uga fa'aoga ma Itulagi
Avetaavale Tuputupu:
  • Fa'atupula'ia le fa'atupuina o le incontinence i le lalolagi atoa
  • Si'itia le faitau aofa'i o tagata matutua
  • Fa'atekonolosi fa'atekonolosi talu ai nei ma atina'e fou o oloa
Mailei & Lu'itau:
  • Le i ai o mea e mafai ona toe fa'aaogaina incontinence

O le alualu i luma faatekonolosi lata mai ma atina'e fou o oloa i le lalolagi atoa o le a matua fa'aosoina ai le mana'omia o le maketi o oloa fa'atauva'a. O su'esu'ega o lo'o faia i luga o tekonolosi mo le le fa'atumauina ua ta'ita'iina ai le aufaipisinisi, a'oa'oga ma su'esu'ega fa'afoma'i e auai i le atina'eina o oloa fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma se lipoti talu ai nei na faʻasalalau, na faʻalauiloaina e Essity le New ConfioAir Breathable Technology lea o le a tuʻufaʻatasia i totonu o oloa a le kamupani. E fa'apena fo'i, o lo'o galue Coloplast i le atina'eina o tekonolosi fa'alavalava o lo'o soso'o mai ma fa'atatau i le fa'alauiloaina o le laina oloa fa'apipi'i fa'atosina maualuga e ta'ua o le SpeediCath BBT. O le alualu i luma faatekinolosi i le mamanu o nisi o oloa ma masini mo le urinary incontinence (UI) ua taua tele e aofia ai le atinaʻeina o se vaega o masini e taʻua o le urethral occlusion device. E le gata i lea, i le itu o le faecal incontinence (FI), e itiiti lava le alualu i luma faatekinolosi ma suʻesuʻega suʻesuʻega faʻatasi e faʻamamafaina ai auala faʻapitoa. E le gata i lea, ua fa'alauiloa mai le masini e leai se totogi (DFree) e mafai ona fa'aogaina ina ia 'alofia fa'afitauli e feso'ota'i ma napekini matutua e aofia ai fa'afitauli o le pa'u. O nei atina'e e ono a'afia ai le mana'oga mo oloa fa'amama fa'ato'a lafoai.
 

O le fa'atupula'ia o la'ei puipui e fa'atupuina ai tupe maua mai le maketi

O vaega o lavalava puipuia i totonu o le maketi o oloa e le mafai ona faʻaaogaina e sili atu nai lo le USD 8.72 piliona i le 2020 na taʻitaʻia e le faʻamafanafanaga ona o le faigofie o le ofuina ma le aveeseina faʻatasi ai ma le tau o oloa. O ofu puipuia e le mafai ona taofiofia e iai foi le maualuga o le miti ma e maua i ituaiga eseese e pei o le biodegradable, ma le super-absorbent le puipuia o lavalava. O le mea lea, o la'ei puipui puipui e mana'omia tele e tagata fa'aoga e matua'i feavea'i ma tuto'atasi.

O le faʻateleina o le manaʻoga mo oloa faʻagata mo le faʻaogaina o fecal o le a faʻaleleia atili ai le tau o maketi faʻatau oloa.

Ole vaega ole fecal incontinence o loʻo faʻamoemoe e molimauina le 7.7% o le tuputupu aʻe seʻia oʻo i le 2027 faʻamalosia e le faʻateleina o faʻafitauli e pei ole sclerosis tele ma le faʻamaʻi o le Alzheimer e mafua ai le leiloa o le pulea o le maso sphincter anal. Fa'atupula'ia le aofa'i o tagata mama'i o lo'o a'afia i le manava manava, fa'aletonu o le manava, fa'amama, hemorrhoids ma neura fa'aleagaina e mafua ai le fecal incontinence o lo'o saofagā fo'i i le fa'atupula'ia o le mana'oga mo mea fa'amama le fa'aaogaina.

O le si'itia o le fa'ateleina o le incontinence ona o le fa'alavelave o le a fa'ateleina ai le fa'atupulaia o pisinisi

O maketi oloa fa'ato'a fa'atosina mo le fa'alavelave fa'aletonu vaega na fa'atauaina i le sili atu i le USD 5.08 piliona i le 2020 fa'atupuina e ala i le fa'ateleina o le fa'aaogaina o gaioiga fa'aletino e pei o le siisii ​​mamafa ma le fa'amalositino. O le fa'aletonu o le tino e tele lava ina va'aia i fafine pe a uma le fanau mai ona o le vaivai o le fola ma e seasea i le faitau aofa'i o tama. E le gata i lea, o le a'afiaga o le fa'amamafa o le mimi e maualuga atu i le le lelei o le tulaga o mea taumafa ona o le le lelei o mea taumafa e mafua ai le vaivai o le lagolago o le pelvic. O le mea lea, o le manaʻoga mo mea faʻatau faʻamaʻi e matua maualuga lava.

Ole fa'ateleina ole numera ole kanesa ole tami ole a fa'atupuina le fa'alauteleina ole maketi

O le vaega o le kanesa o le manava i totonu o le maketi o oloa e le mafai ona faʻaaogaina ua valoia e faʻalauteleina i le 8.3% CAGR e oʻo atu i le 2027 ona o le faʻatupulaia o le numera o tagata o loʻo mafatia i le kanesa o le manava. E tusa ai ma se tala na lomia talu ai nei, i le 2020, e tusa ma le 81,400 tagata matutua i le US na maua i le kanesa o le manava. E le gata i lea, o le kanesa o le manava e tele lava ina a'afia ai tagata matutua. O mea nei e matua fa'atupuina ai le mana'oga mo mea fa'amama fa'amama fa'atosina i le lalolagi atoa.

O le mana'o mo mea e sili atu ona fa'amamago o le a fa'aosoina ai le mana'oga o oloa fa'atau oloa

O le vaega sili-absorbents na sopoia le USD 2.71 piliona i le 2020 e taʻitaʻia e le gafatia e mitiia 300 taimi o latou mamafa i vai vai. O mea e sili ona fa'afefeteina e fa'amamago ai le pa'u ma puipuia ai fa'ama'i ma fa'aitaita'i. O le mea lea, o loʻo i ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo oloa faʻamaʻi faʻaaogaina e sili atu le faʻaaogaina ma le tele o tagata taʻalo alamanuia o loʻo galulue i le gaosiga o oloa faʻaogaina e sili atu ona faʻaaogaina e faʻafetaui ai le manaʻoga.

O le fa'atuputeleina o le fa'aletonu i le faitau aofa'i o tama o le a fa'aosoina ai tupe maua mai le maketi

O le maketi o oloa faʻatauvaʻa faʻatau mo le vaega o tama e fuafua e maua le CAGR o le 7.9% mai le 2021 i le 2027 faʻamalosia e le faʻalauteleina o le iloa e uiga i le le faʻaogaina ma le tumama i totonu o le faitau aofaʻi o tama. O le tula'i mai o oloa fa'apitoa fa'apitoa e pei o tama'ita'i fa'amama toto, leoleo ma napekini ua fa'ateleina ai le taliaina o nei oloa e tamaloloa. O mea nei e mafua ai le si'itia tele o le mana'oga ma le sapalai o oloa fa'amama fa'atosina a tama.

O le faʻatupulaia o le taliaina o oloa faʻamaʻi e tagata mamaʻi i le 40 i le 59 tausaga le matua o le a faʻaleleia ai le faʻalauteleina o pisinisi.

40 i le 59 tausaga le matua i le maketi o oloa faʻatau faʻatau oloa na sopoia le USD 4.26 piliona i le 2020 faʻamalosia e le faʻatupulaia o numera o fafine maʻitaga. O lo'o fa'atupula'ia fo'i le mana'omia o mea fa'amama ona o fafine i luga atu o le 40 tausaga le matutua o lo'o masani ona maua i le fa'ama'i pipi ona o le menopause.

O le si'itia o le fa'aaogaina o le e-fefa'ataua'iga o le a fa'aosofia ai le fa'asoaina atu o oloa fa'atau oloa fa'atau

O le vaega e-pisinisi o le a maitauina le maualuga o le tuputupu aʻe o le 10.4% seʻia oʻo i le 2027. O se vaega tele o le faitau aofaʻi o tagata i le lalolagi atoa e fiafia i auaunaga e-pisinisi ona o le faʻaleleia atili o le avanoa i auaunaga initaneti. E le gata i lea, o le tuputupu aʻe o pisinisi i luga o le initaneti e faʻatatau i le faʻateleina o le faʻamaʻi o le COVID-19 ona e manaʻo tagata e nonofo i totonu ma le tele o oloa o loʻo maua i luga o le e-commerce platform.

 

Ole numera tele ole falema'i ole a una'ia le manaoga ole alamanuia

Maketi Oloa Fa'ato'a Fa'atosina Fa'alelalolagi I Fa'aaogā Fa'ai'uga

O le maketi o oloa e le mafai ona faʻaaogaina mo falemaʻi e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le $ 3.55 piliona i le 2020 faʻatupuina e le faʻatupulaia o numera o taotoga ma faʻateleina le numera o falemaʻi i le lalolagi atoa. O faiga faʻavae toe faʻaleleia e faʻatatau i taʻaloga taʻavale i falemaʻi o loʻo faʻateleina ai le numera o le ulufale mai ile falemaʻi, ma faʻateleina ai le manaʻoga mo mea faʻatau faʻamaʻi ile falemaʻi.

Faʻateleina tupe faʻaalu i le soifua maloloina i Amerika i Matu o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe faʻaitulagi

Global Disposable Incontinence Products Maketi I Itulagi


Taimi meli: Sep-07-2021