Filifilia o le Sa'o Tulaga Mama

Filifilia o le Sa'o Tulaga Mama

A maua lou taimi, e te manaʻomia le faʻamautinoaga o lau sanitary pad e maua ai e oe le faʻatuatuaina o le miti e aunoa ma se leka.A uma mea uma, o le a se mea e sili atu ona maasiasi nai lo le i ai o se pisia i lou sakete?O le fa'amafanafanaga e pito sili ona taua, ia mautinoa o lo'o fa'alelei lau ta'ele ma e le tupu ai se ma'i ma'i.O mea taua nei e tolu e tatau ona matauina pe a filifilia se pusa mama:

 

1. Lavea'i lelei

O se tasi o elemene sili ona taua o se pusa tumama lelei o le mafai lea ona mitiia le tele o le toto i se taimi puupuu.O le toto ua mitiia e tatau foi ona loka i totonu o le totonugalemu, e faʻaumatia ai le avanoa e toe tafe ai pe a faʻapipiʻi le mamafa i luga o le papa (mo se faʻataʻitaʻiga pe a nofo i lalo).

O se tasi o auala e iloa ai pe o loʻo mitiia le toto o loʻo alu i le ogatotonu o le mataʻituina lea o le lanu o le toto i luga o le papa.O le susulu po'o le fou o le lanu, o le latalata atu lea o le toto i luga, e ono o'o atu i tua ma susu.I le isi itu, afai o le lanu e foliga mai o se lanu mumu, o lona uiga o le toto ua maeʻa lelei ina ia e lagona le mago, mautinoa ma mafai ona e alu i au gaioiga i aso taitasi e aunoa ma le popole i se tafe!

2. Umi ma le tafe

E masani ona mamafa le tafe o le toto i le amataga o lou taimi, o lea e taua ai le filifilia o se pad e vave ma lelei ona faʻafefe lau tafe.

E fa'avasega lapisi i le Ao po'o le Po, ma pa'u o le Ao e pupuu (mai le 17cm i le 25cm) ma le po e o'o i le 35cm pe sili atu.O le umi o le pad, o le tele o vai e mafai ona mitiia.

E sau fo'i pa'u o le po ma fa'apena fa'aopoopo e pei o puipui lautele o suilapalapa e puipuia lelei ai le ta'e i tua a'o e ta'oto i lalo.O nisi pads e sau fo'i fa'atasi ma fa'aputuga fa'atasi e fetaui ma au fa'ata'ita'iga o lou tino;o le mea lea e puipuia ai le tafe i le itu i le po atoa.

3. Faamafanafanaga Meatino

O ta'ele'ele'ele'ese e faia i le cotton po'o le palasitika upega.E ese'ese pa'u o tagata uma, o lea e ese'ese ai fo'i le tulaga fa'amafanafana ma nisi mea.O nisi teine ​​e mana'o i le pa'i malu ae o isi e mana'o i le fa'aupega pito i luga.O le ituaiga meafaitino foi e aafia ai lona manava.

E tusa ai ma se suʻesuʻega na faia e le Kao Laboratories i Iapani, pe a e tuʻu i luga o se lapisi mama, o le maualuga o le susu i lena vaega o lou tino e maualuga atu i le 85% pe sili atu.O lenei suiga e mafai ona fa'afefe ai le pa'u, vaivai ma ma'ale'ale.

O le ma'i masina lava ia e mafai ona o'o atu ai i lou fa'aletonu.I aso malamalama, e fa'aitiitia le susū ae o le olo pea o lou pa'u ile pa'u mama e mafai ona tupu ai ma'i, ma mumu ai lou pa'u ma magese.O se manatu sese masani o tamaitai o le i ai o le mageso i o latou itutino o se mea e tatau ona uia e tamaitai uma i le taimi o latou taimi.O le mea moni, o le faʻafitauli e mafai ona faigofie ona faʻaitiitia i le naʻo le sui i le cotton-type sanitary pad.


Taimi meli: Aukuso-10-2021